Flori cu reducere

Lumanari de nunta

Buchete de mireasa

Lumanari nunta ieftine

Pachete nunta

Buchete nasa

Lumanari botez

Buchete flori

Brazi Craciun la pret de exceptie | Flowers4youBradul de craciun nu este un simplu accesoriu sau decortiune pentru casa, fara el cuvantul Craciun nu ar mai avea rost. Unde ar mai pune Mos Craciun cadourile? Ce ar mai impodobi oamenii? Craciunul s-a materializat, oamenii au pierdut notiunea de a simti Craciunul. Nimic nu va inlocui un Craciun alaturi de cei dragi langa bradul impodobit. Brazii de iarna sunt alegerea ideala pentru sarbatoarea de Craciun, fiind formati din crengute de brad, ornati cu decoratiuni cat mai variate si mai deosebite, luminite din loc in loc, intr-un cadru festiv familial.
Cu pași repezi, se apropie una din cele mai așteptate sărbători din timpul anului. Copiii încep să fie din ce în ce mai cuminți, iar bunicii și părinții se gândesc cum să le răsplătească cumințenia din aceste ultime zile. Dar, cadourile, vin sub un brad. Unul natural, de cele mai multe ori, în care agățăm globuri și beteală, câteodată și bomboane, sub care cei mici lasă vestitul pahar cu lapte și prăjiturile pentru Moș Crăciun.
Dar, v-ați gândit că, puteți achiziționa un brad semi-împodobit cu flori. Printre ofertele pe care le găsiți pe flowers4you.ro găsiți doar brazi naturali. Împodobiți cu globuri, crăciunițe, acestea pot fi alegerea perfectă pentru un living mai colorat și mai plin de viață, mai bucuros pentru copilul dumneavostră. În oferta noastră, puteți alege din modele diverse, la prețuri avantajoase.
Dacă vă plac crăciunițele, dar, ați vrea să le aveți și în brad, puteți comanda un brad natural, împodobit cu crăciunițe, instalație și conuri, ajunge la 240 de lei și transport gratuit în București. Și, nu trebuie să vă mai faceți griji că cei mici ar atenta la globuri sau la bomboane. Le puteți pune împreună în Ajunul Crăciunului, și, mai puteți adăuga și câteva bomboane, în caz că Moșul nu vine singur. Totodată, dacă nu ești adeptul aglomerării și al împodobitului bradului de Crăciun decât cu elemente hand-made, poți opta pentru un brad cu fundițe, crăciunițe care te introduc în spiritul sărbătorii și instalație cu conuri.
Probabil vă întrebați de ce am ales crăciunițele ca flori pentru împodobit bradul. Și, mai jos, o să vă spun câte ceva despre crăciunițe. Se spune că ele sunt singurele flori care înfloresc în spiritul Crăciunului, și care, prin frumusețea lor sfioasă vibrează cel mai bine cu atmosfera. Deloc pretențioase, acestea te încântă prin frumusețea lor. De aceea, vă urez „Sărbători fericite!”
Items 1 to 8 of 8 total

Items 1 to 8 of 8 total