Flori cu reducere

Lumanari de nunta

Buchete de mireasa

Lumanari nunta ieftine

Pachete nunta

Buchete nasa

Lumanari botez

Buchete flori

Aranjamente florale botez | Flowers4you

Creeaza atmosfera perfecta cu aranjamentele florale de botez Flowers4You

Unul din cele mai importante momente din viața unui cuplu, este venirea pe lume a unui copil. Aceasta aduce la iveală, în viața de familie, un nou capitol, noi responsabilități și noi bucurii. Cei mici vor dori mereu să fie înconjurați de flori și natură, de jucării și părinți, de bucurie și voie bună.

În tradiția noastră românească, după ce naște, mama își așteaptă soțul, care vine cu un buchet de flori prin care își exprimă mulțumirea și bucuria, dar, în care a sigilat toată iubirea pentru mamă și copil. În funcție de sexul acestuia, florile pot fi roz sau albastre. După ce a fost externat și e totul bine, începe pregătirea pentru prezentarea celui mic, prietenilor.
Da, vorbim de botez. Acea petrecere la care celui mic i se fac diverse urări, unde primește cadouri și este înconjurat de voie bună și bucurie. Dacă la nuntă aveați posibilitatea de a vă alege singuri aranjamentele, acum, întâmpinați o mică problemă. Aranjamentele florale pentru botez trebuie să aibă acel „vibe” pozitiv pentru a crea o atmosferă plăcută pentru invitați, dar, cel mai important, pentru a crea un mediu ambiant celui mic.
După cum știți, celor mici le plac, încă de mici, jucăriile și desenele animate. De aceea, pe www.flowers4you.ro, găsiți și modele de aranjamente în formă de diverse animăluțe, de obicei ursuleț, acel pluș de care nu se vor putea despărți o perioadă de timp, care sunt modelate în așa fel încât cel mic să se simtă ca într-o poveste special creată pentru el.
Dacă, însă, optați ca mesele invitaților să fie decorate în funcție de vârsta lor, la noi puteți găsi o serie variată de tipuri de aranjamente care să facă din botezul micuțului dumneavoastră, un moment memorabil, o amintire de care să vă aduceți aminte cu zâmbete pe buze și o lacrimă de bucurie în ochi

Alege aranjamentele florale de botez potrivite pentru evenimentul tau. Ai o oferta variata de aranjamente florale in forma de animale si obiecte realizate manual cu flori naturale si proaspete. Aranjamentele clasice pot fi personalizate cu animale de plus. Contacteaza-ne pentru a personaliza decoratiunile florale  pentru botezul celui mic.

Items 1 to 11 of 11 total

Items 1 to 11 of 11 total