Flori cu reducere

Lumanari de nunta

Buchete de mireasa

Lumanari nunta ieftine

Pachete nunta

Buchete nasa

Lumanari botez

Buchete flori

Lumanari botez la cel mai bun pret | Flowers4you

Alege lumanari de botez potrivite pentru tema si bugetul ocaziei si asigura-te ca o sa fie o zi de neuitat.

Descopera lumanari botez pentru fetite sau baieti, potrivite pentru tema si bugetul decise, cu design superb pentru o atmosfera intima si vesela. Decoratiunile florale pentru lumanari botez Flowers4You sunt realizate din flori naturale, selectionate cu atentie pentru prospetime si intensitatea culorilor.  Contacteaza-ne pentru a personaliza lumanari de botez disponibile in oferta Flowers4You.

 Cel mai frumos cadou pentru o căsnicie lipsită de evenimente nefericite, este venirea unui copil în viața de familie. Dar, cum putem să îl întâmpinăm cel mai bine pe cel mic? Printr-o petrecere, desigur.

Cu toate astea, în religia ortodoxă, are loc și creștinarea celui mic. Într-o biserică, cu nași, părinți, bunici, frați, verișori, rude și prieteni, cel mic primește apa sfântă. În vremurile de astăzi, mulți părinți vor să creeze și la botez, un mediu ambiant pentru ca cel mic să aibă toate condițiile. Spre exemplu, este folosită apa caldă, pentru a nu răci.

Dar, să nu uităm de cele mai importante lucruri. Cristelnița și lumânările. Astăzi, ele pot fi redecorate, în funcție de dorința părinților. Lumânările, pot fi luate de pe flowers4you la niște prețuri avantajoase. Și, vă puteți bucura de posibilitatea de a avea la dispoziție o gamă variată de unde puteți alege. Spre exemplu, o lumânare de botez împodobită cu 9 trandafiri crem, 11 frezii și 5 crizanteme, care aduc un strop de culoare, vă ajunge 170 de lei. Iar, dacă vreți să aveți un botez tematic, cu personaje din desene animate, la noi puteți alege fie o lumânare împodobită cu flori, din care să iasă un căpșor drăguț de cățeluș, fie un ursuleț.

 Și, vă spuneam și de cristelnița în care cel mic va fi băgat în apă. Marginile acesteia ar putea fi împodobite și cu altceva decât cu o bandă de satin și câteva fundițe roz/albastre. Parcă, niște flori ar împrospăta aerul, nu? Și aici aveți o gamă variată. Trandafiri, hortensii, orhidee și santini, toate pot fi achiziționate la un preț avantajos. Spre exemplu, un aranjament floral cu trandafiri albi bogați, prinși într-o cunună verde, vă ajunge 190 de lei. Și, dacă sunteți din București, beneficiați de transport gratuit.


Items 1 to 30 of 30 total

Items 1 to 30 of 30 total