Flori cu reducere

Lumanari de nunta

Buchete de mireasa

Lumanari nunta ieftine

Pachete nunta

Buchete nasa

Lumanari botez

Buchete flori

Lumanari nunta ieftine

Lumanarea este deseori considerata un simbol al vietii, de aceea lumanarile sunt prezente in multe din evenimentele importante din viata noastra, inca de la nastere, la fiecare aniversare sau cand ne pregatim sa pasim pe un nou drum impreuna cu persoana iubita. Nunta este unul din cele mai frumoase evenimente pe care o persoana o poate experienta in viata sa, iar simbolul luminii si al lumanarii nu poate lipsi din acest eveniment.

Lumanarea de nunta este deci un simbol important, definitia lumanarii ne spune ca scopul acesteia este de-a produce o sursa de lumina si caldura. Lumanarea de nunta are scopul de-a lumina noul drum pe care au pornit cei doi miri. Din perspectiva bisericeasca, lumanarea reprezinta puritatea sufleteasca si puterea credintei, focul iubirii crestine si nadejdea luminii dumnezeiesti.

In ziua de azi, poate fi destul de greu sa decidem de unde sau ce lumanare de nunta sa cautam. Putem insa sa gasim numeroase oferte de lumanari ieftine si personalizate, care nu numai ca pastreaza simbolistica, dar aduc si un plus de eleganta si stil. Flowers4you va ofera o gama larga de lumanari, la preturi mici. Astfel pretul nu va fi o problema, si viitori miri vor putea sa aleaga lumanarea gandindu-se in primul rand la simbol si aspect. Ei pot avea in minte mai multe caracteristici precum: culoarea, modelul si aranjamentul floral. Astfel, este important ca atunci cand alegem sa nu ne gandim doar la culoare, ci si la modelul lumanarii. Modelele din care putem alege sunt: vertical, curgatoar, semi-rotund. O lumanare de nunta ieftina, insa extrem de eleganta, care va aduce un plus la oricare nunta este cea cu modelul clasic vertical. Acesta are o textura simpla. Daca considerati ca lumarea trebuie sa fie mai complexa, avem si optiunea lumanarilor curgatoare. Pe langa plusul estetic si detaliile modelului modern, aceasta lumanare este oferita de noi la un pret mic, fiind o alegere foarte profitabila. De asemenea, acest tip de lumanare poate fi considerat clasic si elegant ducand cu gandul la arta antica, la coloanele romane. Lumanarea curgatoare transmite ideea de trecere a timpului sau de infinit. Ulimul tip de lumanare despre care vom vorbi este cel cu model semi-rotund sau chiar de sfera. Un astfel de tip de lumanare este oferit si de noi, acesta este ieftin si in acelasi timp foarte elegant. Forma sferica-rotunda este des folosita si transmite ideea de unitate.

Lumanarile oferite de floraria noastra va aduc atat beneficii ale unui aspect impecabil, elegant si semnificativ, cat si beneficiul unui pret mic. Un alt avantaj este acela ca puteti alege dintr-o gama larga de lumanari insotite si de frumosul buchetul de flori. Puteti personaliza atat lumanarea cat si buchetul. Va oferim lumanari ieftine ca pret, insa scumpe si bogate in aspect, eleganta si semnificatie.

 

Items 1 to 13 of 13 total

Items 1 to 13 of 13 total