Ti-ai ales lumanarile de nunta?

Ti-ai ales lumanarile de nunta?

 De aceea, ai o lista lunga cu toate lucrurile ce trebuie cumparate si toate lucrurile care trebuie comandate. Desigur, prima pe lista este rochia, insa nu trebuie sa uiti ca si lumanari de nunta sunt un detaliu foarte important. Fie ca vorbim despre cele de cununie sau de cele pentru decor, lumanari de nunta sunt un must-have pentru orice mireasa care se respecta.

Daca te-ai gandit deja care este tema nuntii tale si ti-ai ales o rochie de mireasa, atunci poti incepe cautarea unor aranjamente aparte. Asadar, daca doresti ca nunta ta sa fie una cu tenta romantica, atunci ai o gama larga de idei pentru lumanari de nunta, fie ca alegi ceva simplu, sau ceva sofisticat. In cazul în care bugetul tau este mai mic, dar vrei sa organizezi ceva de neuitat, atunci va trebui sa te apuci de treaba. Poti fi sigura insa de un lucru, lumanari nunta in mod cert nu vor face gaura in buget.

Desigur, daca vei opta pentru lumanari cu aranjament floral, trebuie sa te asiguri ca florile vor rezista suficient de mult si ca la sfarsitul zilei vor arata la fel de proaspete ca si cum atunci ar fi fost culese din gradina. De asemenea, aici varietatea isi spune cuvantul, poti alege un buchet mixt (trandafiri, hortensii, crini, bujori, garoafe, orhidee etc.) sau poate iti doresti ceva mai simplu si atunci ceea ce iti recomandam sunt buchetele elegante cu un singur  tip de floare. Totodata, aranjamentele florale pentru lumanari nunta sunt în diverse forme si cu diverse pachete, fie ca sunt sfere, cascade, simple sau foarte încarcate, si aici fac referire atat la lumanarile de decor, cat si la cele de cununie.

 

Complicat, nu? Ai fi crezut ca pana chiar si cu lumanari denunta vei avea atata bataie de cap? Dar nu este cazul sa intri în panica. Cu sigurantă te vei apuca din timp sa rezolvi toate aceste chestiuni si vei reusi cu brio. Insa, te avertizez, inarmeaza-te cu multă rabdare, mai ales dacă esti o perfectionista si doresti ca totul sa fie fara cusur, de la ornamentele pentru sala, la cele pentru biserica, la meniul pentru invitati si muzica pe care o alegi, pana la rochia de mireasa si culoarea unghiilor.

Daca inca nu te-ai apucat si ziua cea mare bate la usa, atunci cred ca indicat este sa apelezi la un weddingplanner, pentru ca lucrurile sa nu iasa de sub control. Nu vrei ca acest important eveniment sa fie anapoda, pentru ca va ramane in amintire o viata intreaga.

 

 

2014-05-16 Home, Lumanari nunta si decor 0 1044

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments