Tendinte lumanari de nunta anul acesta

Tendinte lumanari de nunta anul acesta

Nunta este evenimentul cel mai asteptat din viata unui cuplu. Nunta uneori poate fi un vis iar cand este visul pe cale sa se intalneasca, nunta trebuie sa fie reusita. Rochia, salonul , decorul, buchetelte trebuie sa fie perfecte. Un detaliu foarte important sunt lumanarile de la biserica.Lumanarile de la biserica sunt alese de nasi potrivit traditiei dar trebuie sa fie impodobite la moda si aproape la fel ca si buchetele miresei si a nasei.Lumanarile de la Biserica semnifica iubirea voastra a mirilor si credinta intr-o relatie lunga.

Cum trebuie sa fie lumanarile de nunta?

Lumanarile de nunta sunt cilindrice si de obicei de culoare alba. Se alege impodobirea lor cu flori naturale. Cale, trandafiri, crizanteme sau combinatii de mai multe flori precum hortensia alba si hortensia albastra dar si alte flori iti pot impodobi frumos lumanarile de nunta. Atunci cand va hotarati cum sa arate buchetele de mireasa si cel de nasa, discutati si despre florile de pe lumanari. Cum sunt buchetele trebuie sa fie si lumanarile, aceleasi model,aceeasi culoare.


Tendinte lumanari de nunta anul acesta

Anul acesta se poarta lumanarile imbracate in trandafiri, bujori, hortensii sau orhidee. Lumanarile de la nunta sunt deobicei “accesoriu”cel mai admirat. Cu cat sunt din flori frumoase naturale combinate cu gust si stil cu atat lumanarile vor fi mai admirate.

Daca ai o nunta tematica, nunta personalizata si vrei lumanari tematice sau lumanari personalizate nu iti fa griji deoarece floraria noastra iti poate crea lumanarile de nunta personalizate asa cum iti doresti.

Alege florile sau cere sfaturi si sugestii de la echipa florariei Flowers4you si nu vei regreta. Intra pe siteul nostru si alege cele mai frumoase modele de lumanari nunta sau vino cu propriile idei si vei avea lumanari nunta unice, personalizate.

Flowers4you.ro este floraria unde gasesti cele mai frumoase flori, aranjamente florale si lumanari nunta .

 

2014-06-01 Lumanari nunta si decor 0 1502

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments