Buchetul de mireasă cu levănţică este detaliul perfect pentru o zi specială

Buchetul de mireasă cu levănţică este detaliul perfect pentru o zi specială

Lavanda sau levănţica este o floare fermecătoare pentru buchetul de mireasă, parfumul ei unic,  delicateţea şi aparenta ei fragilitate o fac accesoriul de poveste al femeii indrăgostite în ziua nunţii ei. Uşor de integrat în orice nuntă, fie ea în aer liber, fie la restaurant sau într-o locaţie specială, lavanda este o alegere elegantă şi îmbietoare, de care se vor bucura din plin şi invitaţii tăi.

Lavanda este o alegere magică pentru o nuntă. Parfumul ei special, diversitatea de nuanţe şi spectaculoasele combinaţii florale pe care le inspiră, fac ca lavanda să fie o idee perfectă pentru o nuntă ca din poveşti. Miresele romantice vor adora delicateţea aranjamentelor florale cu lavandă, în timp ce buchetele de mireasă complexe, cu trandafiri, flori de levănţică şi frezii sunt un spectacol în sine.

Cel mai frecvent, levănţica cu flori mov este alegerea mireselor, datorita culorii care nu trece neobservată, ba mai mult inspiră la reverie si tandreţe.  Nuanţele de mov  ies în evidenţă foarte plăcut în orice sezon, fiind o floare ideală pentru o nuntă elegantă şi cu adevărat specială. Chiar dacă pare că movul este o culoare mai greu de combinat, în lumea organizării de nunţi se creează evenimente spectaculoase prin contraste de efect cu nuanţe de gri, argintiu, auriu, dar şi roz pudra, verde fistic, bleo şi cremFrumuseţea buchetului de mireasa cu levănţică este dată şi de durabilitatea florilor şi a parfumului. Dacă multe buchete de mireasă rămân o amintire din fotografii, buchetul de lavandă va rămâne o amintire vie, una pe care o vei putea retrăi la o simplă adiere.

Iţi doreşti o nuntă parfumată cu lavandă? Iţi recomandăm :

Buchet de mireasă cu levănţică http://flowers4you.ro/buchete-de-mireasa/125-buchet-de-mireasa-levantica-lavanda.html

Buchet de mireasă cu anemone, trandafiri, levănţică şi frezii http://flowers4you.ro/buchete-de-mireasa/92-buchet-de-mireasa-anemone-trandafiri-levantica-frezii.html

Buchet de mireasă cu levănţică, hortensia şi trandafiri http://flowers4you.ro/buchete-de-mireasa/124-buchet-de-mireasa-hortensia-roz-trandafiri-fucsia-lavanda.html

2014-06-02 Buchete pentru nunta ta. 0 1775

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments