Tendinte buchete de mireasa

Tendinte buchete de mireasa

Buchet mireasa mix creativ . Cu acest tip de buchet poate sa fie asortat cu rochia de la cununia civiala. Ideea este să te concentrezi pe un buchet de mireasa format din diferite tipuri de flori și de diferite dimensiuni .

Buchet mireasa de dimensiuni mici . Este timpul să spunem la revedere de la buchetele mari și pompoase. Buchetulele  de dimensiuni mici sunt ultimul răcnet. Acest tip de compoziție are avantajele sale, este mai ușor de manevrat .

Buchete  naturale. Acestea sunt cele compuse din flori de câmp de sezon. Le poti aduna chiar tu din diferite zone si le poti folosi pentru buchetul de mireasa.

Buchete o singura floare . Acest tip de buchet se concentrează pe simplitate . Trebuie realizat un pic mai mare daca optezi pentru trandafiri,frezii,santini  sau sa folosesti flori cu volum cum sunt bujorii,floarea soarelui ,gerbera.

O semnificație aparte. Pentru multe mirese traditiile sunt importante. Ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru. In aceasta categorie de buchete se poate insera un obiect de familia cu o anumită valoare sentimentală , cum ar fi dantela de bunica ei, o brosa sau o bijuterie veche.

 

Înainte de a alege buchetul este important  sa păstrazi  în minte imaginea de mireasă și sa analizezi bine daca buchetul se potriveste cu rohia si nu invers. Nu uita, în cele din urmă, să iei  în considerare o variantă foarte important: florile de sezon . Amintiți-vă, în cele din urmă, că sfatul unui profesionist poate ajuta la rezolvarea multor probleme

Ce părere aveți de noile tendințe? T-ai gandit deja cum va arata buchetul de mireasa al tau?

2015-02-05 Buchete pentru nunta ta. 0 1271

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments