Cum alegem modelul pentru lumanarile de nunta.

Cum alegem modelul pentru lumanarile de nunta.

Lumanarea este un element care nu iese in evidenta asa de mult dar care aduce un plus decorativ si contribuie la crearea unei atmosfere mai calde si mai unice. Chiar definitia lumanarii ne spune ca scopul acesteia este de-a produce o sursa de lumina si caldura. Lumanarea de nunta are scopul de-a lumina noul drum pe care au pornit cei doi miri. Dar cum putem integra lumanarile in eveniment si de ce? Exista mai multe modalitati prin care putem adauga lumanari, una din aceste modalitati este de-a integra lumanarea in buchete florale decorative. Probabil nici nu ne putem imagina o nunta de la care sa lipseasca florile, simbol al frumusetii, al prospetimii, care emana acel parfum suav pe care l-am simtit cu totii. Florile si lumanarea semnifica viata plina de culoare, prospetime si energie. Astfel un buchet floral insotit de o lumanare aduce un plus decorativ dar si de semnificatie.
Lumanari nunta trandafiri orhidee Lumanari nunta trandafiri

Cand alegem buchetul avem in vedere culorile, tipul de floare, insa aceasi atentie trebuie sa o acordam si lumanarii. Lumanarea desi este un element de detaliu conteaza mult, deci trebuie sa tinem cont si de culoarea pe care o vom alege. In special se foloseste albul, dar totul depinde de dumneavoastra si de tema pe care o abordati. Cand alegem lumanarea nu ne gandim doar la culoare, ci si la modelul lumanarii. Putem opta pentru modelul clasic vertical, cu textura simpla, sau putem opta si pentru modele mai complexe precum lumanarile curgatoare, aceste lumanari aduc un plus estetic prin acest detaliu al modelului, o astfel de lumanare ne duce cu gandul la arta antica, la coloanele romane si poate transmite ideea de trecere a timpului sau de infinit. Un alt tip de lumanare este cel cu model semi-rotund sau chiar de sfera, acest tip de lumanare este des folosit si transmite unitate. Toate aceste variante de lumanari nunta sunt insotite de buchetul de flori pe care deasemenea trebuie sa-l personalizati.

In concluzie, lumanarea este acel element care nu poate sa lipseasca din evenimentele importante ale vietii. Aceasta semnifica lumina pe noul drum pe care a pornit cuplul, de aceea trebuie sa ne gandim cum ne dorim sa personalizam aceasta lumanare si ce fel de buchet dorim sa folosim pentru a o insoti.
http://flowers4you.ro/35-lumanari-de-nunta
2015-12-08 Lumanari nunta si decor 0 974

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments