De ce este importanta lumanarea in contextul botezului si ce semnifica ea?

De ce este importanta lumanarea in contextul botezului si ce semnifica ea?

 

De ce este importanta lumanarea in contextul botezului si ce semnifica ea?

 

Lumanarea este un simbol cu o insemnatate frumoasa si prin intermediul acesteia se transmite lumina si caldura tocmai pentru a crea o atmosfera mai intima si mai vesela. Putem opta pentru lumanari de botez pentru fetite sau baietei cu design floral sau tematic. Lumanarile de botez pe care care le alegem pot fi insotite de flori precum hortensii, trandafiri, orhidee, lisiantus, miniroze. Puteti opta pentru culori precum alb, rosu, mov, roz sau combinatii de culori pentru un plus de viata si veselie.


Se recomanda lumanari insotite de aranjamente in tonuri calde, vesele sau elegante. Lumanarea de botez mai poate fi insotita de diverse accesorii precum un ursulet, catelus sau diferite astfel de exemple pentru a transmite ideea de juvenil, inocenta si copilarie. Persoanele mai traditionaliste prefera lumanari cu motive traditional romanesti precum: panglica tricolora, steag, fluier. Se pot achizitiona lumanari cu aranjamente sub forma de ghirlanda, sau lumanari cu design elegant si deosebit care inspira putere si rafinament, o astfel de lumanare poate fi insotita de un aranjament format din peste 10 trandafiri rosi, dar nu numai.

 lumanari-botez-trandafiri-crem-frezii-crizantema

Pentru fetite se recomanda lumanari insotite de aranjamente florale cu culori calde, vesele, precum o combinatie de hortensii albe, roz si rosii sau clasicul alb al unui buchet floral sferic format din miniroze si insotit de o pata de culoare roz sau rosie pentru un contrast delicat. Pentru baietei se recomanda culori precum alb sau albastru, sau combinatii de culori florale, sau se poate opta pentru un accesoriu cum ar fi un catelus. Totul depinde de preferintele dumneavoastra, de tema si buget.


Lumanarea de botez este unica in felul ei si poarta o semnificatie aparte legata de lumina si pacea pe care o primeste un suflet intors spre Dumnezeu. De aceea, trebuie sa acordam o atentie deosebita acestui element din sarbatoarea Botezului.

http://flowers4you.ro/lumanari-botez/434-lumanari-botez-plus-ursulet-vanda-gipsofila.html

http://flowers4you.ro/lumanari-botez/769-lumanare-botez-trandafiri-roz.html

2015-12-10 Lumanari nunta si decor 0 750

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments