Floare perfecta pentru tine.

Floare perfecta pentru tine.

Cel mai usor ar fi sa alegi floarea ta preferata, dar daca nu ai o floare preferata poti opta pentru flori care-ti inspira incredere, care te fac sa te simti mai bine, sau care iti aduc o stabilitate psihica. Insa daca e sa vorbim de personalitate, putem sa dam cateva sfaturi. De exemplu daca sunteti o persoana vesela, mereu optimista si cu zambetul pe buze alegeti un buchet multicolor care sa emane bucurie si sa se completeze perfect cu dumneavoastra. Deasemenea daca sunteti o persoana energica, sufletul petrecerii, care se hraneste din experiente noi optati pentru aceste flori colorate. Pentru sezonul de vara puteti opta pentru un buchet de flori de camp sau poate bujori. Daca din contra, sunteti o persoana sobra, pretentioasa puteti alege flori exotice sau un buchet de crini. Pentru persoanele tinere, pline de gratie se recomanda lacrimioarele, simbol ala puritatii si sensibilitatii.

Daca esti o persoana pasionala care iubeste tot ce face alegeti trandafirul. Trandafirul este recomandat persoanelor pline de incredere, perfectioniste, care stiu ce vor, sau persoanelor colerice. Tot pentru o personalitate puternica se recomanda Zambila, zambilele au un parfum puternic si o coloratie variata. Alegerea zambilei inseamna si o personalitate de incredere, cu tarie de caracter si onestitate.

 

             Buchete flori Buchete flori
Daca sunteti o persoana simpla, fericita, modesta si delicata Margareta este alegerea perfecta. Margareta este recomandata persoanelor care sunt iubite de cei din jurul lor, pentru persoanele optimiste, si poate putin dezordonate.Lalele sunt potrivite pentru tine daca esti o persoana gingasa si vesela, daca dai mereu sfaturi foarte bune si daca ai tendinta de-a face complimente tuturor. Laleaua simbolizeaza delicatete, si este perfecta pentru persoanele artistice si sensibile. Daca esti o persoana creativa sau daca iti plac provocarile, daca imaginatia este un aspect important pentru tine si spontanitatea te defineste, ar trebui sa alegi un buchet cu Iris.

Acestea au fost doar cateva sfaturi, insa florile sunt cu adevarat diferite pentru fiecare om, recomandam sa dati o sansa florilor, sa le experimentati si sa va bucurati de ele. Orice floare poate fi frumoasa daca este privita cu sufletul deschis. orice floare este un mister care poate fi deslusit.http://flowers4you.ro/19-buchete-flori

2016-02-19 Informatii utile 0 588

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments