Despre flori, semnificatia florilor.

Despre flori, semnificatia florilor.

 

Incercam sa oferim diverse informatii despre flori:cum sa le ingrijesti, cum sa le asezi si unde, daca trebuie sa le vorbesti, ce implica a avea flori in casa si care vor fi responsabilitatile tale, ce flori ti se potrivesc la buchetul de mireasa, vom incerca sa aflam cat mai multe despre flori.

Dendrobium este un tip de  orhidee care creste in padurile tropicale din Asia. In functie de specie, tipurile de dendrobium nu suporta aceeasi temperatura. De exemplu, unele specii de dendrobium suporta o temperatura mai mare de 20 °, altele  o temperatura de 20 ° si altele o alternata intre cald si rece. Pentru a avea grija de aceasta planta trebuie adus ingrasamant o data pe luna. In ceea ce priveste apa, in special, asigurati-va ca nu are apa in farfurie, deoarece va duce la putrezirea  dendrobiumului. Apa o data pe saptamana.

Garofitele - florile din mai pana in octombrie de culoare , rosu, alb sau albastru sau violet. Garofitele trebuie sa fie expuse la semi-intuneric pe un pamant clasic.Trebuie taiate cu regularitate pentru a incuraja inflorirea. Atentie, garofitele sunt toxice

Petunia - este recunoscuta prin florile sale sub forma de trompeta. Acestea pot fi albe, roz, rosu sau purpuriu. Petunia va aduce un strop de culoare gradinii tale indiferent de anotimp: primavara, vara, toamna. Petuniile trebuie sadite la soare, protejate de vant, mereu curatate de frunzele uscate si adaugat ingrasamant cu regularitate.

Bambusul- Exista mai multe specii de bambus: de la pitici care ajung la 25 cm pana la bambusi de 25 m. Solul trebuie sa fie umed si fertil cu un aport considerabil de ingrasamant, in cazul in care pamantul nu este fertil. Acesta iubeste soarele. In mod ideal, bambusul poate fi plantat in prima jumatate a anului pentru a fi destul de rezistent in timpul iernii

Irisul - poarta numele zeitei Iris ce aparea cu simbolul curcubeului. Reprezinta puterea la egipteni si este emblema pentru monarhia franceza din sec XII. Se planteaza vara si are nevoie de mult soare. Se uda o data pe saptamana.

Dalia - este adusa din Mexic. Aceasta se planteaza la jumatatea lunii aprilie la aprox. 10 cm adancime in pamant. Ii place soarele si in lunile secetoase trebuie udata cu regularitate deoarece pamantul trebuie sa fie proaspat tot timpul. Dalia infloreste din iunie pana cand da inghetul.

Rododendronul - este un arbust rezistent la frig si care infloreste din mai pana in iunie. Poate fi plantat si la umbra si alaturi de el alte plante, precum begoniile, pentru a-i da culoare cand nu este inflorit. Asigurati-va ca rododendronul nu este expus caldurii si umiditatii. Acesta se planteaza la inceputul toamnei.

Zambila - este o liliacee care infloreste primavara. Florile ii sunt de culoare roz, rosu, albastru sau alb si poate ajunge si la 30 de cm. Poate fi plantata la soare sau la umbra pe un sol nu prea umed. Dupa mitologia greaca zambila este nascuta din sangele Hyacinthei, asasinata de Zefir. Apolo este cel care a creat o Zambila rosie pentru ca Hyacinthe sa traiasca pentru totdeauna.

Alstroemeria - personificarea harului. Alstroemerias denumit în mod obișnuit peruvian Crinul sau Lily a incasilor.Buchetul realizat  din aceste flori este pentru oamenii activi, sociabili, cu ambiții mari care construiesc planuri mari pentru viitor.

Dalii - un simbol de vitalitate, grandoare și recunoștință. Potrivit legendei, dalii au fost numite  în onoarea lui George grădinarul care a furat o floare pentru mireasa lui din grădina împăratului, pentru care a murit în închisoare.

 Lalele - simbolul primăverii, prospețime și de tineret. Aceste flori sunt adesea folosite pentru a decora nunti de primavera

Cale (cală, Richard) - un simbol de echilibrului. Calla protejeaza de dezamăgirile premature litigii.

Crin - puritate imaculat, castitate. Există mai mult de 100 de specii de crini

Orhideea - personificarea feminitate și rafinament, favoare și lux. În simbolismul chinez este imaginea omului perfect, emblema fertilitate și frumusețe.

Bujori - un simbol de distracție și viață fericită, bogăție și nunta de succes. Numele lui va Peon peons medic legendar care vindeca  oameni de rănilor suferite în luptă. 

 Floarea-soarelui - reprezintă mândria și admirația, în același timp, este un simbol de optimism si bucurie. 

 Trandafiri- simbolul etern al iubirii, frumuseței și tinereței. Trandafirii in timpurile vechi mentionat ca regina florilor în multe țări ale lumii. În Grecia antică, trandafirul era considerat un dar de la zei.

Frezia - simbolizeaza tineretea și liniștea, seninătate și încredere în viitor. 

 Lisiantus - un simbol de tandrețe. Din cele mai vechi timpuri, indienii din America de Nord o foloseaua ca plantă medicinală, un simbol de vitalitate și de protecție pentru diverse boli.

Crizantema - simbol al fericirii, soare și lumină clară. In Japonia este considerat floarea național și simbolul puterii imperiale.

2014-04-24 Informatii utile 0 1749

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Blog categories

Postari noi pe blogul despre flori / Flowers4you

Latest Comments

No comments