Flori cu reducere

Pachete nunta

Lumanari de nunta

Buchete de mireasa

Buchete nasa

Lumanari nunta ieftine

Lumanari botez

Buchete flori

Oferta avantajoasa pachete florale nunta

Beneficiaza de oferta avantajoasa pentru pachete florale de nunta.

Aranjamente Craciun. . Aranjamente florale de Craciun | Flower4you

 

Dacă tot vorbeam de Crăciun și de sărbătorile de iarnă, cred că, măcar pentru o secundă, gândul v-a zburat la acea masă festivă pe care o așteptam cu toții. Atunci când puteam să gustăm din cozonacul care umpluse casa de miros de vanilie și ciocolată, în Ajun. 

 

Pe o masă rotundă, de cele mai multe ori, acoperită de ceva alb cu roșu, sau plină de motive de Crăciun, așteptau cuminți, bunătăți făcute de mame sau bunici. Ba chiar, pe ici-colo, se mai vedeau câteva urme ale trecerii noastre prin delicatesele lor. 
Dar, în mijlocul mesei, mereu, bunica așeza, mereu, o lumânare, înconjurată de o floare, sau, dacă avea timp, un aranjament făcut de ea, un aranjament care să ne aducă aminte că toate lucrurile frumoase pe dinafară au un sfârșit, și că ar trebui să avem grijă și la frumusețea interioară. 
Cu toate acestea, azi, aranjamentele florale de Crăciun pot fi dăruite unor persoane dragi, ca și cadou la o petrecere tematică, fiind împodobite cu o crengi de bradî,podobite festiv cu frunze uscate, globuri, beteală, și, cu lumânări, reușind astfel, să aducă un strop din atmosfera peșterii din Bethleem în care s-a născut Iisus Hristos. 
Pentru că știm cât de importante sunt aceste momente în orice familie, noi, cei de la www.flowers4you.ro , s-au gândit să vă ajute cu aranjarea acestora și să aducă, un strop din atmosfera de Crăciun, în fiecare loc în care sunt amplasate. Fie că sunt la birou, acasă sau, la restaurante, aranjamentele își propun să vă aducă un zâmbet și puțină copilărie. Puteți alege dumneavoastră tipul de floare cu care ați dori să vă îmbogățiți aranjamentul. De la trandafiri la orhidee, la crăciuniță sau un simplu aranjament, format doar din lumânare, conuri și clopoței, gama din care puteți alege este variată. Oferta se pliază și în funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție.


Decoratiuni de Craciun pot fi create dupa preferintele dvs: culoarea globurilor, a betelei, a lumanarilor in functie de locul in care veti amplasa aranjamentul. Important este ca veti aduce un strop de stralucire camerei dvs. Craciunul nu trebuie sa treaca neremarcat in existenta noastra. Este luna cadourilor, iar un aranjament floral este cadoul pe care vi-l puteti oferi. Flowers4you va ajuta sa aduceti Craciunul acolo unde doriti. 

Aranjamentele de Craciun reprezinta o combinatie de crengi de brad, impodobite festiv cu diferite frunze uscate, globuri multicolore, beteala, lumanari ornamentale, care impreuna formeaza un ansamblu specific sarbatorilor de iarna. Atat pentru birouri, firme, locatii specifice, restaurante sau case, aceste aranjamente de Craciun dau o tenta de sarbatoare de iarna acolo unde acestea sunt amplasate, introducandu-ne intr-o atmosfera specifica de Craciun.

Items 1 to 40 of 40 total

Items 1 to 40 of 40 total