Flori cu reducere

Pachete nunta

Lumanari de nunta

Buchete de mireasa

Buchete nasa

Lumanari nunta ieftine

Lumanari botez

Buchete flori

Oferta avantajoasa pachete florale nunta

Beneficiaza de oferta avantajoasa pentru pachete florale de nunta.

Flori Valentine's Day

Flori pentru Valentine's Day

Pentru a impresiona cu adevărat persoana iubita de Ziua Îndrăgostiților, cel mai bun mod este de a trimite un buchet de flori. Florile pot exprima multe sentimentele fata de persoana iubita, prin urmare alegerea unui buchet de flori este de o importanță crucială. Cu siguranță un buchet de trandafiri rosii exprimă deja un sentiment puternic, dar modul în care acesta este realizat va face diferenta! Deci, care sunt cele mai potrivite flori de pe Ziua Îndrăgostiților?

Trandafirii sunt mereu prima alegere în absolut, precum și simbolul tipic al iubirii.Când oferim trandafirii rosii, mesajul este clar: "Te iubesc!".Cel mai cauta soi de trandafiri pentru aceasta sarbatoare de Valentine's day sunt cei rosii si catifelati. Numărul de trandafiri oferit poate avea un sens precis.Un singur trandafir roșu sau um buchet?Acest lucru depinde de ceea ce vrei să- exprimi.Un buchet de trandafiri rosii este ocazia potrivita pentru a da la Ziua Îndrăgostiților, dar sunt cei care aleg solutii mai personalizate, cum ar fi trimiterea de trandafiri pentru fiecare an în comun cu cealaltă jumătate.
În ultima perioadă, în Europa a început să prindă din ce în ce mai mult contur, Valentine’s Day. Chiar dacă, noi, românii avem o sărbătoare destinată special dragostei și cuplurilor, Dragobetele, Valentine’s a fost și este mai iubit. De aceea, în preajma acelei zile, găsești peste tot, mici magazine stradale cu diverse cadouri care să simbolizeze dragostea pentru celălalt.
Dar, te-ai gândit vreodată că, poate, o scrisoare nu este de ajuns? Sau, că nu exprimă în totalitate sentimentele tale pentru ea? Și, soluția cea mai viabilă rămâne, mereu, un buchet de flori.
Florile care simbolizează dragostea frumoasă, eternă, sunt, ați ghicit, trandafirii. Alegerea buchetului este de importanță mare, aproape crucială. Și aici apare întrebarea „un buchet sau o floare? Cum știu că buchetul meu exprimă toate sentimentele pe care le am pentru ea? Dacă o vor speria florile mele?”
Stați liniștiți! Cu siguranță nu e nimeni căruia să nu îi placă florile. Mai ales femeile. O floare le face să se simtă importante și prețuite. De aceea, cu siguranță nu veți da greș dacă veți alege un buchet de flori. Acum, revenind la prima întrebare, o singură floare poate arăta cât de intens o prețuiți și cum contează mai mult decât oricine. Dar, și un buchet mare poate avea același efect. Sigur, varianta cea mai căutată este de trandafiri roșii, catifelați, plini de parfum și, cu puțini spini. Dar, câteodată, vrem să ieșim din obișnuitul buchet de flori, și parcă am alege ceva mai...special. un buchet în formă de inimă, ursuleț, sau ceva care să ne reprezinte relația. Chiar auzisem de niște omuleți care și-au cerut iubitele printr-un mod inedit. Unul dintre ei, „legase” buchetul de inel. Adică, banda aceea care ține buchetul legat era, de fapt, un inel. Și, a rămas atât de surprinsă, încât, a spus „DA” instant.

Items 1 to 20 of 20 total

Items 1 to 20 of 20 total

Pe 14 februarie celebrăm sărbătoarea iubirii.

Sărbătoare este cunoscut în întreaga lume și sărbătorită de iubitorii cărora le place să facă schimb de cadou să-și amintească iubirea care îi unește. Alaturi de o cutie cu bomboane de ciocolată un buchet de flori este foarte binevenit, însoțit de o felicitare cu TE IUBESC. Tipul de flori ales pentru buchet nu trebuie să fie alese în funcție de florile care sunt prezente într-un magazin, pentru că suntem cu toții conștienți de faptul că fiecare floare are o semnificație specială.