Flori cu reducere

Pachete nunta

Lumanari de nunta

Buchete de mireasa

Buchete nasa

Lumanari nunta ieftine

Lumanari botez

Buchete flori

Oferta avantajoasa pachete florale nunta

Beneficiaza de oferta avantajoasa pentru pachete florale de nunta.

Coronite Craciun din brad. la cel mai bun pret | Flower4you

Cu pași repezi, una din cele mai importante perioade ale anului se apropie. Crăciunul, cunoscut și sub numele de Nașterea Domnului, este o sărbătoare apreciată în țara noastră, una care, alături de Paște și Ziua României, stârnește furori în rândul oamenilor. Dar, de ce?Ei bine, este acel moment din an în care toți copiii se cumințesc, iau note mai mari la școală, încearcă să își ajute părinții mai mult. Îl așteaptă pe Moș Crăciun. Culoarea acestei sărbători, este roșu. Cu siguranță, vă aflați mereu la acea intersecție: „Brad natural sau artificial? Ce-ar trebui să aleg? Ce fel de decorațiuni? Roșu sau auriu? Argintiu sau, poate, nu? Să-mi iau și coroniță pentru ușă?” Și, dacă mai aveți și-un prichindel pe-aproape, vă mai aduce aminte și că Moșul o să vină mai repede la el dacă vede și o crenguță de vâsc, nu? Pentru că, conform tradiției, acesta protejează casele de ghinion și aduce norocul. Iar ei, fiind mai superstițioși, chiar cred în asta. De aceea, pe www.flowers4you.ro ,ne-am gândit să te scutim de toată alergătura prin oraș sau de împodobirea coroniței cu diverse ornamente, după care ar trebui să fugi puțin pe la magazinele parcă invadate deja de Crăciun. Îți punem la dispoziție o gamă variată de coronițe, care mai de care mai îmbietoare. Spre exemplu, dacă optezi să ți-o decorezi singur, o poți achiziționa la 10 lei de la noi, iar dacă dorești să aibă și niște flori, poți ajunge până la maxim 90 de lei.

Să fiu sinceră, de pe site mi-a atras atenția coronița cu fundiță și conuri, iar ca flori, are crăciunițe și măceșe. Mereu m-a impresionat măcesul, iar crăciunița, a fost slăbiciunea mea. De când eram mică, dacă mergeam cu mama la cumpărături, reușeam cumva, să strecor o crăciuniță în coșul ei de cumpărături. Acum, probabil, o să merg să mă gândesc și eu cum fac cu Crăciunul. Poate, totuși, comand coronița, nu?

Craciunul! Cand vine vorba de Craciun, casa trebuie sa fie in ton cu sezonul. Nu trebuie sa uitam nici de coronitele de la usile exterioare. Acestea au rolul de a ne proteja de spiritele malefice prezente in aceasta perioada.Coronite de craciun sunt ideale pentru usile exterioare, pentru a intampina invitatii, clienti si colaboratorii intr-o atmosfera cat mai feerica, specifica iernii. Alaturi de bradul de Craciun, coronita intregeste cadrul festiv. Vino si alege coronita pentru a-ti infrumuseta casa.

Sărbători fericite să aveți!

Items 1 to 8 of 8 total

Items 1 to 8 of 8 total