Despre noi

Din 2005, suntem alaturi de voi atunci cand spuneti " Da ", atunci cand copilul dumneavoastra primeste taina botezului sau atunci cand spuneti " Multumesc ". Echipa Flowers4you va fi alaturi de dumneavoastra prin rapiditate si seriozitate in realizarea tuturor comenzilor, prin inovatie si consultanta in crearea de aranjamente florale si buchete de nunta sau botez, prin preturi avantajoase si servicii calitative

Luam in considerare ceea ce va doriti, va oferim consultanta in alegerea florilor potrivite si tinem cont de fidelitatea dumneavoastra, oferind discounturi majore la comenzile semnificative de aranjamente florale de nunta, de botez sau pentru petreceri private. Impreuna cu clientii nostri alegem florile potrivite pentru a crea atmosfera perfecta, tinand cont de viziunea clientului, locul evenimentului, tema aleasa si bugetul alocat.

Site-ul Flowers4You a fost creat pentru a va pune rapid la dispozitie serviciile si aranjamentele noastre florale la preturi avantajoase. Sectiunea ”Promotii”  va pune la curent cu ofertele noastre pentru buchete de nunta, de mireasa, de nasa, de botez, pentru domnisoarele de onoare, dar si pentru lumanari de nunta si de botez, cocarde, plante decorative, aranjamente de birou, de receptie sau de salon. Pentru ca florile au diferite semnificatii, in functie de culoare, forma si perioada in care este oferita, specialistii nostri au creat sectiunea “Semnificatia florilor”

In sectiune “Informatii utile” specialistii nostri au scris pentru mirese ghiduri despre alegerea buchetului de mireasa, despre alegerea temei unei nunti, a marturiilor si a cocardelor naturale sau artificiale. Prin aceste ghiduri incercam sa va fim alaturi in cele mai dificile etape ale planuirii unei nunti, punand la dispozitie cunostintele echipei noastre de specialisti in aranjamente florale de nunta, botez si petreceri private pentru ca voi sa luati cele mai bune decizii.

Echipa Flowers4You este un partner de incredere pentru miresele care isi cauta buchetul de mireasa perfect, pentru parintii care vor aranjamente florale si lumanari de botez cu adevarat speciale, pentru companiile care cauta cadouri florale delicate pentru clientii

Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu

MENIU