Cele mai bune decizii

Posted on9 Years ago 1399
Cele mai bune decizii Pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la aranjamentele florale trebuie sa stii foarte bine ce vrei pentru nunta ta! De asemenea, este necesar sa ii transmiti specialistului in aranjamente florale lista ta cu idei pentru a le pune in practita:

Cele mai bune decizii
Pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la aranjamentele florale trebuie sa stii foarte bine ce vrei pentru nunta ta! De asemenea, este necesar sa ii transmiti specialistului in aranjamente florale lista ta cu idei pentru a le pune in practita:

Stilul abordat;

Culori preferate;

Flori preferate;

Idei personale despre ce flori s-ar potrivi evenimentului;

Buchetul miresei;

Buchetul nasei;

Buchetele/bratarile domnisoarelor de onoare;

Cocarde;

Idei de decoratiuni de nunta;

Flori, stil, tema pe care NU le vrei la nunta ta!
               

Specialistul va confrunta lista lui cu a ta si impreuna veti ajunge la cea mai buna solutie!

Avand mereu lista la indemana si sfatul specialistului, poti lua cele mai bune decizii in functie si de bugetul nuntii tale! Daca vrei sa impresionezi prin aranjamentele florale, o poti face si fara sa cheltuiesti toti banii pe aranjamente! Se stie ca banii si stilul nu merg mana in mana, de aceea cel mai bine pentru nunta sunt alegerea florilor de sezon: sunt mai putin costisitoare si mai usor de gasit. Poti opta pentru aranjamente simple, dar de bun gust care vor fi apreciate de invitati.

Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu

MENIU