Cum alegem buchete si aranjamente de 1-8 martie?

Posted on8 Years ago 1773
Cand ne gandim la perioada 1-8 martie gandul ne fuge spre frumoasa primavara care e pe cale sa inceapa, ne gandim la noi inceputuri simbolizate tocmai prin renasterea naturii, ne gandim la persoanele iubite, la doamne, domnisoare, la mame. In aceasta perioada ne dorim si mai mult sa le multumim si sa le aratam aprecierea noastra fata de ele printr-un cadou care deseori este insotit de o floare.

De ce o floare? Floarea reprezinta gingasie, delicatete, frumusete, prospetime si viata plina de culoare si parfum.

Cum aceasta perioada poarta simbolul florilor, oamenii isi doresc sa daruiasca si sa aduca in jurul lor cat mai multe flori sau decoratiuni florale. Aranjamentele florale 1-8 martie pe care le putem folosi pentru aceasta perioada sunt extrem de variate pornind de la floare, culoare, dimensiune si model de suport daca aranjamentul contine unul. Daca doriti sa faceti un cadou pentru o domnisoara, doamna sau pentru mama puteti opta pentru un clasic buchet de flori sau pentru un aranjament mai complex cu suport precum un cosulet de flori, o vaza cu flori sau diferite alte suporturi originale. Totul depinde de dumneavoastra, preferintele persoanei iubite, buget si creativitate.

 

       Aranjamente florale 1-8 martie    Aranjamente florale 1-8 martie    Aranjamente florale 1-8 martie

Alegerea unui buchet poate fi destul de grea datorita multitudini de variante care ne stau la dispozitie. Un buchet potrivit pentru a arata pretuirea noastra fata de mama ar putea contine garoafe, lalele sau trandafiri. Garoafa a fost floarea daruita mamei sale chiar de fondatoarea zilei de 8 martie. Garoafele exprima dragoste si distinctie, puteti sa optati pentru cele rosii deoarece simbolizeaza admiratie sau cele albe care semnifica noroc. Lalele ar putea fi deasemenea o varianta buna deoarece lalelele semnifica caldura si afectiune, culoarea pe care o puteti alege este roz sau rosu. Trandafirul este floarea incarcata cu multa istorie, este prezenta in literatura, arta si poarta semnificatia elegantei si frumusetii. Putem sa alegem trandafirul pentru buchetul mamei, insa aceasta floare poate fi folosita si pentru doamna sau domnisoara pe care o stimam. Nu facem regula din recomandarile de mai sus, daca stim ca persoana careia dorim sa-i daruim buchetul are flori preferate, cel mai bine este sa-i daruim florile preferate. Daca dorim sa facem un cadou persoanei iubite este bine sa o facem intr-un mod in care sa-i demonstram ca o cunoastem si o pretuim, de exemplu putem sa-i daruim florile preferate, flori care contin culorile ei preferate, sau flori care sa-i reflecte personalitatea. Daca ne gandim la o colega trebuie sa alegem o floare cu semnificatie neutra, se pot folosi clasici trandafiri de culoare alba. Orice floare este frumoasa intr-un buchet, insa folosind un aranjament aducem un plus. Aranjamentele florale sunt mult mai complexe si pot fi folosite si cu rol decorativ.

Perioada 1-8 martie este deci una foarte vesela unde troneaza persoanele iubite si care poarta simbolul florilor. Ne exprimam gratitudinea, dragostea si multe emotii daruind. Uneori este greu sa alegem florile potrivite, de aceea este bine ca atunci cand alegem sa avem in vedere persoana caruia ii destinam buchetul, sa fim atenti la ce floare alegem si la culoarea acesteia. Daca totul e prea coplesitor puteti apela la serviciile unor florarii profesioniste.http://flowers4you.ro/22-aranjamente-florale-martie

Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu

MENIU